Žetva u punom jeku
13. jula 2015.
Poentiraj za život
15. jula 2015.
Prikaži sve

Ulica darivanja


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 

 

opstina%20prokuplje1

Opština Prokuplje poziva proizvođače hrane,ugostitelje,pekare,poslastičare da učestvuju u slavskim svečanostima. U okviru slavskih svečanosti u čast zaštitnika našeg grada Svetog Prokopija,Opština Prokuplje po prvi put organizuje na sam dan gradske slave 21. jula 2015. godine sajam hrane,vina i proizvoda od meda.

Toga dana će se na prokupačkom šetalištu predstaviti izlagači u okviru „Ulice darivanja“. Naša želja je da toga dana svi naši građani osete duh slavskog raspoloženja,pa će izlagači u „Ulici darivanja“ Prokupčanima i našim gostima darivati svoje proizvode.

Kao izlagač dobićete svoj štand na šetalištu,gde ćete predstaviti proizvode,svoju firmu i naravno omogućiti građanima da ih degustiraju. Za taj dan predviđena su mnogobrojna kulturna dešavanja,u kojima će uzeti učešće folkloristi,glumci i predškolci.

Celokupna dešavanja u „Ulici darivanja“ počinju u 10:30 sati 21. jula u pešačkoj zoni. Opština Prokuplje vas zato poziva da uzmete učešće u „Ulici darivanja“ i budete deo slavskih svečanosti u čast Svetog Prokopija.

 

Svi zainteresovani mogu da se jave na telefon 324 – 040 ili u kancelariju broj 4,Opština Prokuplje. 

 

 

Veličina slova: