Победе рукометашица и рукометаша
13. октобра 2014.
Крећу радови на атарским путевима
15. октобра 2014.
Прикажи све

Унапређење услова живота на селу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

       

          igra%205  darko%20laketic

У циљу побољшања живота житеља у сеоским срединама и приградским насељима општине Прокупље,пре свега стварање услова за бављење спортом деце школског и предшколског узраста,Стручна служба месних заједница и донатори изградили су терене за мале спортове у селу Бајчинце и Месној заједници “Топлица” у Прокупљу.

Народни посланик у Скупштини Републике Србије из Прокупља Дарко Лакетић истиче да ће се овакве и сличне акције помоћи наставити.
– Чинимо велике напоре  да прикупимо новац и уложимо тамо где је најнеопходније,где има пуно деце и младих људи који ће користити та игралишта. То су релативно мале ствари,али мислим да ће много значити тамошњим житељима,  рекао је Лакетић.
Он је нагласио да у наредном периоду  предстоји изградња још два  спортска терена у селима Рељинац и Доња Трнава.
– Идеја је да се у непосредној комуникацији са житељима свих насеља упознамо са њиховим потребама,како би се као одговорна власт ангажовали у решавање конкретних егзистенцијалних пробема наших грађана и утицали на побољшање услова живота  у свим срединама,једнако како градским тако и сеоским ,подвукао је Лакетић.
 
igra%204
Величина слова: