Са дежурним службама у новогодишњој ноћи
1. јануара 2018.
Председник даривао прворођену бебу
4. јануара 2018.
Прикажи све

Уређена и Виноградарска улица


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vinogradarskkkkaaa

У оквиру велике акције уређења путне инфраструктуре на територији општине Прокупље, решен је и дугогодишњи проблем житеља Виноградарске улице у прокупачком насељу „Царина“.

Ова улица, која је због своје конфигурације веома проблематична, претходно једним делом асфалтирана, а сада је до краја, у дужини од 200 метара, насипана и изваљана. За све поменуте радове локална самоуправа издвојила је око милион динара, чиме су становницима овог дела насеља обезбеђени бољи услови за живот.

-Очекивали смо да ће локална самоуправа сагледати и наше проблеме, јер смо чули да су многе улице у граду већ саниране и уређене. Наши проблеми су заиста били велики, посебно у кишном периоду. Дешавало се, да када падне обимнија киша вода са улица уђе и у дворишта и угрози нам домаћинства, кажу житељи Виноградарске улице и подвлаче да су срећни што ће се овим радовима тај дугогодишњи проблем коначно решити.

– Захвални смо руководству Општине Прокупље што ћемо од сада са мање стрепње и бојазни чекати снежне падавине и кишу, наводе они.

 

 

 

 

Величина слова: