Sa dežurnim službama u novogodišnjoj noći
1. januara 2018.
Predsednik darivao prvorođenu bebu
4. januara 2018.
Prikaži sve

Uređena i Vinogradarska ulica


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vinogradarskkkkaaa

U okviru velike akcije uređenja putne infrastrukture na teritoriji opštine Prokuplje, rešen je i dugogodišnji problem žitelja Vinogradarske ulice u prokupačkom naselju „Carina“.

Ova ulica, koja je zbog svoje konfiguracije veoma problematična, prethodno jednim delom asfaltirana, a sada je do kraja, u dužini od 200 metara, nasipana i izvaljana. Za sve pomenute radove lokalna samouprava izdvojila je oko milion dinara, čime su stanovnicima ovog dela naselja obezbeđeni bolji uslovi za život.

-Očekivali smo da će lokalna samouprava sagledati i naše probleme, jer smo čuli da su mnoge ulice u gradu već sanirane i uređene. Naši problemi su zaista bili veliki, posebno u kišnom periodu. Dešavalo se, da kada padne obimnija kiša voda sa ulica uđe i u dvorišta i ugrozi nam domaćinstva, kažu žitelji Vinogradarske ulice i podvlače da su srećni što će se ovim radovima taj dugogodišnji problem konačno rešiti.

– Zahvalni smo rukovodstvu Opštine Prokuplje što ćemo od sada sa manje strepnje i bojazni čekati snežne padavine i kišu, navode oni.

 

 

 

 

Veličina slova: