Срби на филму у Великом рату
6. фебруара 2017.
Предавање за пчеларе
8. фебруара 2017.
Прикажи све

Уређење дечјих игралишта

 IGRALISTE%20G

Постављањем справа за опрему дечијих игралишта,љуљашки,клацкалица,тобогана,за чију набавку је средства издвојила немачка Компанија ЛЕОНИ данас је и званично почела акција уређења дечјих игралишта на територији општине Прокупље.

Према речима члана Општинског већа Општине Прокупље,Милана Аранђеловића,радови су истовремено започети на две локације у граду,у насељу Гарић код Железничке станице и у црквеном парку.

IGRALISTE22

– Захваљујући Компанији ЛЕОНИ која је Општини Прокупље донирала 24.500 евра,биће комплетно уређена два дечја игралишта,али ћемо се трудити да и деца на сеоском подручју наше општине имају овако уређена места за игру. Радови ће се одвијати у две фазе. У току је прва фаза која подразумева припремне радове и постављање опреме,док ће се у другој фази радити насипање терена,озелењавање и ограђивање,казао је  Аранђеловић и додао да ће игралишта бити званично отворена тек онда када буду завршени комплетни радови,првенствено због безбедности деце.

IGRALISTE2

Према његовим речима,  временске прилике можда и нису најповољније за планиране радове,али због задатих рокова било је неопходно да радови буду започети,тако да се у марту месецу очекује и званично отварање ових игралишта. Најмлађи грађани Прокупља ће по први пут  имати овако уређена места за игру,с обзиром да се ради о изузетно квалитетним дечјим реквизитима  каквих до сада није било у прокупачким парковима.  

Величина слова: