Појачана контрола саобраћаја у близини школа
3. септембра 2014.
Средства за опремање обданишта
5. септембра 2014.
Прикажи све

Уређено школско двориште


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 

zzs               zzs1

Јавно предузеће за заштиту и унапређење животне средине Општине Прокупље свакодневним активностима уређује и улепшава простор у граду и околини и чини га функционалним.

– Основна школа „Свети Сава“ упутила нам је захтев за уређење школског дворишта,а ми смо се врло радо одазвали том позиву како би најпре деци,а онда и запосленима у њој било пријатније. Ученици ове школе су се увек одазивали на наше позиве и заједно са нама обележавали важне датуме који се тичу екологије,што само потврђује да смо успоставили одличну сарадњу,рекао је директор ЈПЗЖС Мирољуб Красић.

Радници овог предузећа су обавили кошење траве и вишка вегетације чијем расту су погодовале обилне падавине. Рашчишћавањем и уклањањем траве,жбуња и осталог дивљег растиња,двориште је постало проходније,а простор уређенији и пријатнији за боравак деце.

Директор  Красић истиче да им позиви стижу и од грађана и установа,што је свакако показатељ чињенице да се природна богатства чувају и да су нам најкориснија уколико нису уништена и загађена.

– Заједничким снагама,ангажовањем и сарадњом можемо да постигнемо добре реузултате у очувању животне средине,зато ћемо се и у будуће увек и радо одазвати свим позивима које добијемо,подвукао је Красић.   

 

 

Величина слова: