Општина Прокупље је пример добре праксе
28. септембра 2017.
Спортски викенд
2. октобра 2017.
Прикажи све

Уручена донација школи


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

mp%20skole1

За допринос у реализацији пројекта  „Школа у заједници-заједница у школи“ заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић уручио је сертификате са донацијама ОШ „Милић Ракић-Мирко“ и „Никодије Стојановић-Татко“.

Прокупачке школе добиле су нову опрему за физичко васпитање и друга наставна средства у укупној вредности од 170 хиљада динара.

–  Као локална самоуправа настојимо да омогучимо деци да имају добре услове за учење и рад. Улагање у образовање је улагање за будућност и развој целокупне локалне самоуправе,изјавио је Пауновић и додао да је општина у последњих неколико издвојила доста средстава за реконструкцију и адаптацију школских објеката.

mp%20skole2

Директорица ОШ „Милић Ракић Мирко“ Ивана Радоњић напомиње да је ово изузетно вредна донација која ће допринети унапређењу рада.

– Без  улагања у наставна средства,учила и опрему нема нема побољшања и унапређења рада у учионицама. Због тога сматрам да су овом донациом највише добили ученици,истакла је она и додалада су они добили и беле табле,лаптоп и другу опрему.

Средства за ову донацију обезбедили су  „World Vision“ из Аустрије,Агроинвест фондација Србија,Западно балкански институт,Висока школа струковних студија за васпитаче „Михаило Палов“ из Вршца и „Пралипе“ из Пирота. 

Величина слова: