Зоран Раденковић први на фестивалу у Софији
4. априла 2016.
Највише ће бити засејан кукуруз
6. априла 2016.
Прикажи све

Ускоро отварање зграде Дома културе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dk2

Ових дана  увелико се одвијају радови на уређењу платоа испред зграде Дома културе,за које је Општина Прокупље издвојила 4,9 милиона динара.

Према речима председника Општине Прокупље Мирољуба Пауновића,радови на реконструкцији зграде су завршени и она ће бити стављена у функцију када буде завршено уређење платоа,те се само отварање очекује за петнаестак дана.

Запослени у Дому културе кажу да ће им нови реновирани простор омогућити интензивнији рад,који ће донети бројније и квалитетније програмске садржаје.

Директорка Дома културе Тијана Петровић је поручила да је врло важно и то што ће публика моћи да долази и ужива у адекватном простору,онаквом какав и својим односом према култури заслужује.

Реновирање зграде,коју је највећим делом користио прокупачки Дом културе,почело је још 2011.године средствима из Националног инвестиционог плана уз учешће локалне самоуправе.

Величина слова: