Телеграм саучешћа и подршке француском народу
12. јануара 2015.
Поклонили мед Дечијем одељењу болнице
14. јануара 2015.
Прикажи све

Успех на самом почетку 2015. године


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Захваљујући залагању руководства,као и свих запослених,прокупачки Дом здравља је у протеклој години постигао изузетно добре резултате,јер се током целе године доста радило на сталном унапређењу здравствених услуга,као и на едукацији радника,који су своје знање и искуство преносили на своје колеге.

И нова,2015. година у овој здравственој установи почела је позитивно. На финансијском плану остварен је значајан бољитак,јер су измирена сва претходна дуговања,што такође даје наду за још једну изузетно успешну годину.

– Овакво пословање и финансијски извештај на крају године сматрају се најуспешнијим у протеклих неколико година. Од великог је значаја када година почне позитивним билансом,тако да ћемо моћи више пажње да усмеримо ка унапређењу здравствених услуга и стручне едукације,а све у корист побољшања услуга грађанима Прокупља,рекла је портпарол Дома здравља др Љубица Станковић. 

DomZdravlja2 

Величина слова: