Radovi na elektromreži u Hisarskoj
21. decembra 2017.
Vladika Arsenije služio u hramu Sveti Prokopije
25. decembra 2017.
Prikaži sve

Uspešna godina za Dom učenika


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

domucenika2 dom%20ucenika1 

Prokupački Dom učenika srednjih škola  organizovao je novogodišnji prijem za roditelje korisnika, direktore i profesore osnovnih i srednjih škola i mnogobrojne  saradnike ove ustanove.

-Sve naše aktivnosti  usmerili smo na podizanje kvaliteta boravka i rada naših đaka, srednjoškolaca, korisnika naše ustanove.  Dobri uslovi boravka uticali su na to da oni postignu  izuzetno dobre rezultate u školi i vannastavnim aktivnostima, izjavila je direktorka  Doma  Jelena  Vuković  naglasivši  da su deca tokom godine zavidne rezultate  postizala i na mnogim republičkim takmičenjima u znanju i veštinama.

Na Regionalnoj domijadi  prokupački srednjoškolci su  u odbojci  zauzeli  prvo mesto, a bili su  najbolji i u dramskom prikazu, šahu, mozaiku, glumi i izvođenju modernih pesama.

Na Republičkoj domijadi u Novom Sadu priznanja su dobili odbojkaši i glumci za najbolji dramski tekst.

dom%20ucenika%203

– Dom  je  širom otvorio vrata  svim građanima Prokuplja kroz razna predavanja, tribine, prezentacije, radionice i kulturne manifestacije. Saradnja sa srednjim školama, ustanovama kulture i lokalnom samoupravom bila je na zavidnom nivou, rekla je Jelena Vuković istakavši da su ovaj reprezentativni prokupački objekat posetili i predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Vlade Norveške kao i predstavnici „Telekoma“  velikog  donatora ove ustanove.

Prema njenim rečima i u 2018.godini radiće se i dalje na podizanju standarda korisnika, a Dom će biti i domaćin Regionalne domijade koja će se održati u martu.

Učenici , korisnici Doma i njihovi  vaspitači i profesori pripremili su sadržajan dramski i muzički program pod nazivom “Šareno veče“  koji je oduševio sve prisutne.

Veličina slova: