Otklanja se kvar na vodovodnoj mreži
4. maja 2017.
Drainčevi susreti u Prokuplju
8. maja 2017.
Prikaži sve

Uspešna prezentacija na Sajmu socijalne zaštite


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 Na Sajmu usluga socijalne zaštite koje je u organizaciji Ministarstva za rad,zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja održano u Nišu,učestvovali su i predstavnici Udruženja mišićnih i neuromišićnih bolesti Topličkog okruga i stručni saradnici Dnevnog boravka za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Sunce“ iz Prokuplja.

socijalna%20zastita)

Na ovoj jedinstvenoj manifestaciji predstavili su se Centri za socijalni rad,Gerentološki centri i mnogobrojne ustanove socijalne zaštite iz Niša,Zaječara,Svrljiga,Trstenika,Vranja,Leskovca i drugih gradova i opština jugazapadne i jugoistočne Srbije.

– Na Sajmu smo predstavnike Ministarstva za rad,zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja,kao i mnogobrojne posetioce prokupačkog štanda upoznali sa radom udruženja i ustanovom za dnevni boravak „Sunce“,izjavio je tehnički sekretar Udruženja mišićnih i neuromišićnih bolesti Topličkog okruga Dragan Petrović i dodao da su oni na ovom Sajmu razmenili iskustva o radu sa predstavnicima mnogih socijalnih ustanova iz više opština sa juga Srbije.

socijalna%20zastita1n

Prema njegovim rečima veliko interesovanje vladalo je za prezentaciju ručnih radova koje su,zajedno sa stručnim saradnicima,napravili korisnici Dnevnog boravka „Sunce“.

Tehnički sekretar udruženja ističe da oni tokom vikenda za korisnike i zaposlene u ustanovama socijalne zaštite Prokuplja,Leskovca i Dimitrovgrada organizuju izlet do manastira Ajdanovac i Kondželja.

Planirano je da se naredni susreti ustanova socijalne zaštite održe 10. maja u Žitorađi.

Veličina slova: