Активности Канцеларије за ромска питања
7. новембра 2016.
Будно прате ниво реке
9. новембра 2016.
Прикажи све

Уведена стална дежурства и приправност


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vanredne%20situacije8_11

  Због погоршане хидрометеоролошке ситуације у Србији и на територији општине Прокуље,данас је одржана  ванредна седница Општинског штаба за ванредне ситуације Општине Прокупље,на којој је разматрано стање на терену,у смислу  угрожености становништва,путне инфраструктуре и угрожености привредних и индивидуалних објеката од  водених падавина. У том смислу штаб је донео више закључака о деловању. Формиран је Стручно-оперативан тим који ће у наредна два сата обићи угрожену територију и одмах након сагледавања  ситуације на терену обавести Општински штаб за ванредне ситуације. У складу са стањем на терену и препорукама Стручно-оперативног тима,предузећемо мере како би смањили евентуалне штете и заштитили становништво и имовину грађана,саопштио је заменик команданта Општинског штаба за ванредне ситуације,Мирољуб Пауновић.

vanredne%20situacije%208_11_%202 vanredne%20situacije%208_11%203

Овом приликом Пауновић је замолио грађане општине Прокупље да се у складу са могућностима укључе у акцију  и дају допринос смањењу штета од евентуалних поплава.

pop%5Blava%201 poplava%202

На подручју општине Прокупље наредном периоду најављена неповољна хидрометеоролошка најугроженија места су Поточић,Доња Трнава,Белољин,Белогош. Стручно-оперативни тим и екипе Одељења за ванредне ситуације и ЈКП „Хаммеум“,стално су на терену и прате ситуацију на угроженим подручјима.

Због потенцијалних временских непогода,у сарадњи са Општином Прокупље и Штабом за ванредне ситуације општине Прокупље,Јавно комунално предузеће „Хаммеум“ уводи непрекидно дежурство Стручне службе за сарадњу са грађанима. Грађани,проблеме настале услед постојећих временских услова могу пријавити на тел. 027 331-331

 

 

 

Величина слова: