Još jedan upisni rok
10. septembra 2014.
Nagrade za talentovane stvaraoce
12. septembra 2014.
Prikaži sve

Vašar u Prokuplju


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSCN5357

Tradicionalni septembarski vašar u Prokuplju,koji se na dan Sv. Jovana Krstitelja održava preko pedeset godina,već od ranih jutarnjih sati okupio je veliki broj Topličana,ali i posetilaca iz drugih krajeva širom Srbije.

Javno komunalno preduzeće „Tržnice“,koje je i organizator vašara u Prokuplju,obezbedilo je dovoljno prodajnog prostora za trgovce kojima su vašari izuzetna prilika za dobru zaradu.

Prema rečima direktora KJP „Tržnice“ Božura Milentijevića,za zakupce tezgi obezbeđeno je oko 600 prodajnih mesta po ceni od 1.800 dinara u drugoj zoni i 3.000 dinara u prvoj prodajnoj zoni.

– Prihodi od vašara,koje naše preduzeće ostvaruje u maju,julu i septembru mesecu,predviđeni su ovogodišnjim finansijskim planom,što znači da ih koristimo za izmirivanje tekućih obaveza,rekao je Milentijević.

Prokupački jesenji vašar poznat je po velikom broju izlagača raznovrsne robe iz cele Srbije,koja se toga dana nudi po najpristupačnijim cenama.

U okviru zabavnog dela ove tradicionalne manifestacije,za najmlađe posetioce vašara posebno mesto pored reke Toplice obezbeđeno je za zabavne igre.  

Veličina slova: