Пријаве за бање до 28.априла
19. априла 2016.
Европска подршка предузетницама
21. априла 2016.
Прикажи све

Вечерас вече народног стваралаштва


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 narodna%20pesma

Овогодишња „Дечија песма“ Фестивала дечијег стваралаштва,манифестације која се  дешава осми пут,јуче је са талентованим и распеваним члановима Дечијег хора прокупачког Дома културе,гостовала и у Блацу и Куршумлији.

Велику посећеност и пажњу изазвала је и представа за децу „Успавана Штрецилија“,коју је прокупачка публика могла да види у биоскопу „Топлица“,такође у оквиру Федес-а.

Део програма за који се увек тражи карта више јесте и „Вече народног стваралаштва“ које је заказано за вечерас у 19 часова у сали биоскопа „Топлица“. Извођачи који учествују у њој,својим наступом,кроз песму и игру,увек покажу и прикажу сву лепоту и раскош српске народне музике. Њих већ традиционално прате чланови оркестра који је активан у оквиру КУД „Абрашевић“.

Финално вече „Дечије песме“ биће одржано сутра у 19 часова,а завршно вече Фестивала дечијег стваралаштва заказано је за петак у 19 у биоскопу,када ће бити уручене награде,свима који су се такмичили на овој манифестацији

Величина слова: