Председник примио чланове Абрашевића
16. септембра 2015.
Радници и ученици заједно у послу
18. септембра 2015.
Прикажи све

Велика појачања пред првенство

Неколико дана пред почетак првенства Рукометни клуб Топличанин довео је изузетно квалитетна појачања. Нови тренер прокупчана је Славко Новаковић бивши играч и тренер Металопластике из Шапца. Играчки кадар појачали су Милан Павлов једно од најбољих крила у Србији,бивши капитен Црвене Звезде и Жарко Петровић интернационалац,дугогодишњи суперлигашки играч и један од најбољих рукометаша Железничара из Ниша.

slavko%20novakovic

– Због амбиција клуба односно уласка у Супер А лигу одлучили смо се за једног од најискуснијих тренера и за два врхунска играча. Клуб је напустио крило Агић док смо Николића и Јовановића уступили Житорађи на позајмицу. Решили смо да појачамо и организацију клуба тако да ће са екипом на клупи седети Младен Радоњић- Марек дугогодишњи рукометни радник који ће својим искуством помоћи око што боље организације клуба,рекао је Александар Ђорђевић председник РК Топличанин.

Топличанин у првенству стартује у суботу када од 19 часова гостује у Аранђеловцу екипи „ Шамота“ једној од најбољих екипа у лиги.

      milan%20pavlov                    вzarko%20petkovic

Величина слова: