Проширење уличне расвете
23. августа 2017.
Добар квалитет грожђа
25. августа 2017.
Прикажи све

Велико интересовање за обуку


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 bic

Бизнис инкубатор центар Прокупље у сарадњи са Развојном агенцијом Србије реализује пројекат „Развој предузетништва“,кроз чије ће активности бити спроведена обука „Предузетништво и интернет могућности“.

Обука за младе који намеравају да се баве предузетништвом биће спроведена од 5. септембра до 19. октобра у просторијама БИЦ у Прокупљу.

Према речима менаџера овог пројекта Миливоја Арсовића,за похађање обуке пријавило се 80 кандидата са територије Топличког округа.

– Након завршене обуке 26 полазника добиће сертификате,док ће четири најбоља   кандидата добити могућност да потпуно бесплатно региструју фирму и добију на коришћење канцеларију у БИЦ-у на годину дана,рекао је Арсовић.

Вредност овог пројекта,чији је циљ развој предузетништва у Топлици,износи 2.324.000,00 динара,од чега Бизнис инкубатор центар и Развојна агенција Србије учествује са по 50 одсто средстава.

У оквиру програма обуке потенцијални предузетници научиће како се оснивају предузетничке радње,које су разлике између предузетничке радње и ДОО,писање бизнис плана,о могућностима финансирања,основама маркетинга,како да пласирају своје производе,израде Web sajt и др.

 

 

Величина слова: