НАЦРТ БУЏЕТА за 2014. годину
29. новембра 2013.
Дан волонтера обележен у Прокупљу
5. децембра 2013.
Прикажи све

Водовод у Поточићу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

У селу Поточић код Прокупља у току су завршни радови на изградњи нове водоводне мреже,чија вредност износи четири милиона динара. Ове радове обишао је председник Општине Прокупље др Љубиша Ђурковић и чланови Општинског већа Милутин Радоњић и Филип Јовановић.

Обилазећи радове председник Ђурковић је рекао да руководство локалне самоуправе и поред тешке финансијске ситуације у општинском буџету,изналази могућности да финансира изградњу виталних објеката.

DSC_1901

– Изградњом нове дистрибутивне водоводне мреже у дужини од три километра,већ сада се на овај водоводни систем прикључило 150 домаћинстава из Поточића,рекао је директор комуналног предузећа „Градски водовод“ Славиша Антанасковић и додао да се завршетак радова очекује до краја децембра.

Председник Савета месне заједнице Чедомир Ристић изјавио је да су они овај водовод чекали скоро 15 година и да је изградњом нове водоводне мреже решен један од највећих проблема за скоро 250 мештана овог села. Он се захвалио руководству локалне самоуправе и запосленима у „Градском водоводу“ што су учинили све да мештани добију здраву пијаћу воду.

DSC_1892

 

Величина слова: