Завршена Сликарска насеобина у Конџељу
28. октобра 2014.
Европски ПРОГРЕС финансира нове пројекте
30. октобра 2014.
Прикажи све

За брже апотекарске услуге


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Апотека Прокупље проширила је своје услужне капацитете отварањем још једног шалтера у Дому здравља,који је предвиђен за брзе фармацеутске услуге.

На овај начин ће бити избегнуте гужве на шалтерима,јер ће пацијенти који имају мањи број рецепата или желе да купе лек,бити одмах услужени.

– Остварују се зацртани циљеви које је менаџмент наше установе предвидео у години јубилеја,када Апотека Прокупље обележава 65 година од оснивања. Све оно што смо до сада урадили,а то је отварање апотека у Житорађи и прокупачком насељу Гарић,као и шалтера за брзе услуге,има за циљ да грађанима приближи и побољша квалитет комплетних здравствених услуга,истакао је директор Апотеке Златан Миљковић.

До краја ове године предвиђено је и отварање апотеке у Блацу,чиме ће бити остварени сви овогодишњи планови Апотеке Прокупље,која лековима и другим фармацеутским медикаментима снабдева грађане свих општина на територији Топличког округа. 

 

nana1              nana3

Величина слова: