Završena Slikarska naseobina u Kondželju
28. oktobra 2014.
Evropski PROGRES finansira nove projekte
30. oktobra 2014.
Prikaži sve

Za brže apotekarske usluge


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Apoteka Prokuplje proširila je svoje uslužne kapacitete otvaranjem još jednog šaltera u Domu zdravlja,koji je predviđen za brze farmaceutske usluge.

Na ovaj način će biti izbegnute gužve na šalterima,jer će pacijenti koji imaju manji broj recepata ili žele da kupe lek,biti odmah usluženi.

– Ostvaruju se zacrtani ciljevi koje je menadžment naše ustanove predvideo u godini jubileja,kada Apoteka Prokuplje obeležava 65 godina od osnivanja. Sve ono što smo do sada uradili,a to je otvaranje apoteka u Žitorađi i prokupačkom naselju Garić,kao i šaltera za brze usluge,ima za cilj da građanima približi i poboljša kvalitet kompletnih zdravstvenih usluga,istakao je direktor Apoteke Zlatan Miljković.

Do kraja ove godine predviđeno je i otvaranje apoteke u Blacu,čime će biti ostvareni svi ovogodišnji planovi Apoteke Prokuplje,koja lekovima i drugim farmaceutskim medikamentima snabdeva građane svih opština na teritoriji Topličkog okruga. 

 

nana1              nana3

Veličina slova: