Расписан Ђурђевдански књижевни конкурс
2. марта 2017.
Помоћ за пензионере са најнижим примањима
6. марта 2017.
Прикажи све

За санацију путева 17 милиона динара


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 dtrnava1

На територији Општине Прокупље у току су радови на санацији градских улица, макадамских и некатегорисаних сеоских путева.Општина Прокупље je из буџета за ову намену издвојила око 17 милиона динара.

 Радове у  Доњој Трнави ,заједно са представницима ове сеоске месне заједнице,данас је обишла и делегација  Општине Прокупље,коју су чинили чланови Већа Милан Аранђеловић,Владимир Пешић и помоћник председника Општине Владица Младеновић.

dtrnava2 dtrnava3

 Члан већа Милан Аранђеловић истако је да је из буџета Општине Прокупље за санацију путева у Доњој Трнави обезбеђено 600.000 динара.

– Чим су временске прилике дозволиле започели су радови на санцији путева,у циљу најпре повећања безбедности саобраћаја,али и како би  нашим пољопривредницима омогућили да брже и лакше стигну до својих воћњака,повртњака и ораница на којима су већ увелико почели радови – објаснио је Аранђеловић.

 Он је још подсетио су су радови на  санацији путева урађени у селу Бацу и Бајчинцу,а да следи почетак радова у Мађару,Мршељу Меровцу ,Великој Плани и другим селима наше општине.

 Радове на санирању улица поздравили су и мештани Доње Трнаве,који су казали да добри путеви представљају основ  за  квалитетно функционисање живота једног насеља и свих његових становника од најмлађих који иду у школу ,до најстаријих којима добри путеви најчешће требају да стигну до лекара. 

bager

Величина слова: