Прокупље се бори против насиља над женама
24. новембра 2017.
Спортски викенд
27. новембра 2017.
Прикажи све

Завршена реконструкција пута и моста


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

mmost

У врло кратком року, завршена је реконструкција пута и моста у селу Горња Бејашница у коју је Општина Прокупље уложила 1.900. 000 динара. Стављањем у функцију овог моста и реконструкцијом пута, житељи десетак села овог краја моћи ће несметено да функционишу и обављају своје редовне послове.

mmost%201

У оквиру радова санирано је и корита Бејашничке реке, што је захтевало ископ наталоженог земљишта, сечење и уклањање крупног растиња и насипање камена у еродираном кориту у појасу моста. Захваљујући овим радовима мирније ће се чекати временски период са већом количином падавина, јер ће се на овај начин спречити изливање сеоске реке. Изграђено је ново крило моста, а уклоњена је оштећена бетонска конструкција.

mmost%203

 -Локална самоуправа  се труди да равномерно решава проблеме у сваком делу наше општине и да житељима обезбеди боље услове за живот и рад. Свесни смо да имамо велики брј инфраструктурних проблема, али смо сигурни да смо у претходном периоду координираном сарадњом републичких и локалних надлежних служби учинили да општина Прокупље буде боље место за живот, истичу у прокупачкој Општини.  

mmost%204

Величина слова: