Vašar u Prokuplju
11. septembra 2014.
Obeležen dan udruženja
15. septembra 2014.
Prikaži sve

Završeno renoviranje Sportske hale


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

20140912_123432 20140912_123439

Predstojeću takmičarsku sportsku sezonu radnici Turističko sportskog centra u Prokuplju dočekuju spremno,nakon kompletnog renoviranja Sportske hale "Dr Zoran Đinđić". Prema rečima direktora Aleksandra Đorđevića završeni su radovi,u okviru kojih je hoblovan i lakiran parket,okrečene i ofarbane tribine,obeleženo igralište i obezbeđene nove pomoćne prostorije za sudije.

– Sportska hala dobila je potpuno novi izgled i već od ponedeljka spremna je za održavanje sportskih aktivnosti,zahvaljujući angažovanju naših radnika koji su za veoma kratko vreme uspeli da sve poslove završe kako bi sezona takmičenja nesmetano započela,istakao je Đorđević.

Takođe su završeni i radovi na sređivanju odmarališta na Belom Kamenu,koje posluje u okviru Turističko sportskog centra Prokuplje. Prema rečima direktora,veliki broj turista i organizovanih grupa dece i omladine najavili su dolazak tokom naredne sezone.

 

Veličina slova: