Асфалтирана и Моравска улица
15. децембра 2017.
У првом плану нацрт буџета за 2018.
18. децембра 2017.
Прикажи све

Завршетак платоа Дома културе пре рока


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

d%20k%20radovi1

Радови на комплетном уређењу платоа испред реновиране зграде Дома културе „Радивој Увалић Бата“ у Прокупљу приводе се крају тако да се очекује да ова, једна од најлепших зграда у нашем граду већ на почетку нове календарске 2018. године будe у потпуно новом и много лепшем издању.

Према речима одговорних у Општини Прокупље, који свакодневно обилазе градилиште, радови на завршетку такозване друге фазе уређења платоа, се одвијају планираном динамиком па се очекује да они буду завршени и пре планираног рока који је на почетку градње износио 60 радних  дана.

dk%20radovi%203 domk%20radovi111

Завршни радови на комплетном уређењу зграде Дома културе чија је вредност близу девет милиона динара, започети су крајем новембра ове године и они обухватају комплетно уређење платоа пред зградом. Треба нагласити да су у првој фази уређења прилаза већ саграђене степенице и потпорни зид испред зграде.

Према речима чланице Општинског већа Општине Прокупље Маје Башић упоредо са уређењем платоа, степеница и потпорног зида радиће се и паркинг простор пред зградом као и прилаз за особе са инвалидитетом.

Како је изјавио шеф градилишта Радован Мијатовић захваљујући повољним временским приликама и градња се одвија без икаквих проблема па се ако овако лепо време потраје и на даље може очекивати да завршни радови на екстеријеру зграде Дома културе, односно платоа пред зградом, буду завршени и пре планираног рока.

 

Величина слова: