Asfaltirana i Moravska ulica
15. decembra 2017.
U prvom planu nacrt budžeta za 2018.
18. decembra 2017.
Prikaži sve

Završetak platoa Doma kulture pre roka


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

d%20k%20radovi1

Radovi na kompletnom uređenju platoa ispred renovirane zgrade Doma kulture „Radivoj Uvalić Bata“ u Prokuplju privode se kraju tako da se očekuje da ova, jedna od najlepših zgrada u našem gradu već na početku nove kalendarske 2018. godine bude u potpuno novom i mnogo lepšem izdanju.

Prema rečima odgovornih u Opštini Prokuplje, koji svakodnevno obilaze gradilište, radovi na završetku takozvane druge faze uređenja platoa, se odvijaju planiranom dinamikom pa se očekuje da oni budu završeni i pre planiranog roka koji je na početku gradnje iznosio 60 radnih  dana.

dk%20radovi%203 domk%20radovi111

Završni radovi na kompletnom uređenju zgrade Doma kulture čija je vrednost blizu devet miliona dinara, započeti su krajem novembra ove godine i oni obuhvataju kompletno uređenje platoa pred zgradom. Treba naglasiti da su u prvoj fazi uređenja prilaza već sagrađene stepenice i potporni zid ispred zgrade.

Prema rečima članice Opštinskog veća Opštine Prokuplje Maje Bašić uporedo sa uređenjem platoa, stepenica i potpornog zida radiće se i parking prostor pred zgradom kao i prilaz za osobe sa invaliditetom.

Kako je izjavio šef gradilišta Radovan Mijatović zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama i gradnja se odvija bez ikakvih problema pa se ako ovako lepo vreme potraje i na dalje može očekivati da završni radovi na eksterijeru zgrade Doma kulture, odnosno platoa pred zgradom, budu završeni i pre planiranog roka.

 

Veličina slova: