Емотивни дневник сликарке из Лебана
14. октобра 2015.
Значај Мирослављевог јеванђеља
16. октобра 2015.
Прикажи све

Завршница пројекта Реци НЕ насиљу

PU%201 PU%202

Поводом завршетка пројекта Полицијске управе Прокупље „За живот без страха и предрасуда – реци НЕ насиљу“,на градском стадиону организовано је низ активности у којима су учествовали ученици основних и средњих школа,чланови Гимнастичарског клуба и волонтери Канцеларије за децу и младе Општине Прокупље.

Координатор пројекта,официр ПУ Прокупље Валентина Радић поздравила је све учеснике овог пројекта и захвалила им се што су својим учешћем допринели његовој успешној реализацији.

– ПУ Прокупље је у мају започела овај пројекат у сарадњи са Министарством унутрашњих послова,локалном самоуправом,Канцеларијом за децу и младе и Центром за социјални рад. Ова завршна манифестација окупила је све учеснике пројекта који су дали свој допринос у борби против насиља,истакла је Валентина Радић.

Према њеним речима,у оквиру пројекта су организоване радионице у средњим школама Топличког округа,спроведена је анкета међу ученицима и организована предавања на тему борбе против насиља.

У оквиру програма поводом завршетка пројекта наступили су чланови Гимнастичарског клуба Прокупље,одржан је турнир у малом фудбалу,у којем су учествовале мешовите екипе ученика средњих школа,док су волонтери Канцеларије за децу и младе делили пропагандни материјал на тему борбе против насиља. 

PU%203 PU%204

Величина слова: