Emotivni dnevnik slikarke iz Lebana
14. oktobra 2015.
Značaj Miroslavljevog jevanđelja
16. oktobra 2015.
Prikaži sve

Završnica projekta Reci NE nasilju


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

PU%201 PU%202

Povodom završetka projekta Policijske uprave Prokuplje „Za život bez straha i predrasuda – reci NE nasilju“,na gradskom stadionu organizovano je niz aktivnosti u kojima su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola,članovi Gimnastičarskog kluba i volonteri Kancelarije za decu i mlade Opštine Prokuplje.

Koordinator projekta,oficir PU Prokuplje Valentina Radić pozdravila je sve učesnike ovog projekta i zahvalila im se što su svojim učešćem doprineli njegovoj uspešnoj realizaciji.

– PU Prokuplje je u maju započela ovaj projekat u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova,lokalnom samoupravom,Kancelarijom za decu i mlade i Centrom za socijalni rad. Ova završna manifestacija okupila je sve učesnike projekta koji su dali svoj doprinos u borbi protiv nasilja,istakla je Valentina Radić.

Prema njenim rečima,u okviru projekta su organizovane radionice u srednjim školama Topličkog okruga,sprovedena je anketa među učenicima i organizovana predavanja na temu borbe protiv nasilja.

U okviru programa povodom završetka projekta nastupili su članovi Gimnastičarskog kluba Prokuplje,održan je turnir u malom fudbalu,u kojem su učestvovale mešovite ekipe učenika srednjih škola,dok su volonteri Kancelarije za decu i mlade delili propagandni materijal na temu borbe protiv nasilja. 

PU%203 PU%204

Veličina slova: