Нова зелена пијаца и мост биће и украс Прокупља
29. марта 2018.
Најбољи рецитатори учествују на Окружном такмичењу
30. марта 2018.
Прикажи све

Дејан Миловановић, шеф кабинета министра за државну управу и локалну самоуправу Бранка Ружића посетио Прокупље

Током посете Прокупљу Дејан Миловановић, шеф кабинета министра за државну управу и локалну самоуправу Бранка Ружића разговарао је у Општини са председником Александром Симоновићем и његовим сарадницима. Он је овом приликом пријавио пројекат који ће се реализовати током године у нашој општини .

Миловановић је председника општине Александра Симоновића обавестио да Министарство прегледа документацију, као и испуњеност критеријума сваког од пријављених пројеката, након чега ће бити донета одлука о томе који ће пројекти бити подржани.

Миловановић и Симоновић су такође разговарали и о другим пројектима од интераса за грађане Прокупља као што је  пројекат затворене зелене пијаце, као и о реформи јавне управе, проблемима ове општине и другим областима од значаја за унапређење живота грађана наше општине.

Ради се о конкурсу Министарства државне управе и локалне самоуправе за пројекте који ће се ове године финанасирати у оквиру Буџетског фонда за локалне самоуправе.

За ова средства ваљаним пројектима конкурисало је 140 општина, међу којима и Прокупље, и градова из Србије са укупно 170 пројеката.

 

 

 

 

Величина слова: