Nova zelena pijaca i most biće i ukras Prokuplja
29. marta 2018.
Najbolji recitatori učestvuju na Okružnom takmičenju
30. marta 2018.
Prikaži sve

Dejan Milovanović, šef kabineta ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branka Ružića posetio Prokuplje

Tokom posete Prokuplju Dejan Milovanović, šef kabineta ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branka Ružića razgovarao je u Opštini sa predsednikom Aleksandrom Simonovićem i njegovim saradnicima. On je ovom prilikom prijavio projekat koji će se realizovati tokom godine u našoj opštini .

Milovanović je predsednika opštine Aleksandra Simonovića obavestio da Ministarstvo pregleda dokumentaciju, kao i ispunjenost kriterijuma svakog od prijavljenih projekata, nakon čega će biti doneta odluka o tome koji će projekti biti podržani.

Milovanović i Simonović su takođe razgovarali i o drugim projektima od interasa za građane Prokuplja kao što je  projekat zatvorene zelene pijace, kao i o reformi javne uprave, problemima ove opštine i drugim oblastima od značaja za unapređenje života građana naše opštine.

Radi se o konkursu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za projekte koji će se ove godine finanasirati u okviru Budžetskog fonda za lokalne samouprave.

Za ova sredstva valjanim projektima konkurisalo je 140 opština, među kojima i Prokuplje, i gradova iz Srbije sa ukupno 170 projekata.

 

 

 

 

Veličina slova: