Расписан конкурс за упис студената
5. јуна 2018.
Оштећени тек постављени ивичњаци на тротоару
5. јуна 2018.
Прикажи све

Дом здравља акредитован на седам година

Агенција за акредитацију здравствених установа Србије издала је сертификат о акредитацији Дома здравља Прокупље на период од седам година, чиме је потврђено да квалитет здравствене заштите коју ова установа пружа грађанима, одговара високим стандардима.

Сертификат је директорки Дома здравља др Зорици Момчиловић  уручио представник Агенције за акредитацију др Владе Давковски, у присуству чланова акредитационог тима, представника локалне самоуправе, чланова Управног одбора и запослених у овој здравственој установи.

-Добијање сертификата на период од седам година нас обавезује да и даље предузимамо активности у смеру што квалитетнијег и безбеднијег пружања услуга корисницима и тиме утичемо на унапређење здравља грађана, казала је Момчиловић и овом приликом се захвалила свим сарадницима, запосленима на овом резултату великог труда који је уложен, као и локалној самоуправи на подршци и помоћи без које не би остварили овако значајан успех.

Дом здравља Прокупље први пут је акредитован  2015. године на период од три године. Добијање акредитације на седам година значи знатан напредак у испуњености задатих стандарда. Ове године процес акредитације у прокупачком Дому здравља спроведен је од 25. до 27. марта. Представници Агенције за акредитацију здравствених установа оценили су рад Дома здравља и увидом у све сегменте које овај стандард захтева, доделио сертификат на максималан период за здравствене установе.

Величина слова: