Пријаве за летњу УПСХИФТ радионицу за младе
1. јула 2020.
Обавештење о сузбијању ларви комараца на територији Прокупља
1. јула 2020.
Прикажи све

Град Прокупље наградио књигама најбоље ђаке

Град Прокупље је и ове године одличним ђацима, вуковцима и најбољима у генерацији, поклонио вредне књиге, које ће их подсећати на дане у основној и средњој школи, али и подстаћи да и даље вредно и марљиво уче. Укупан број награђених ђака генерације у основним и средњим школама са територије града Прокупља је 10, а носилаца Вукове дипломе 82. Са одличним успехом, четврти разред основне завршило је укупно 257 ученика, осми основне и Mузичке 174, а четврту годину средње школе 234.

-Као и претходних година, било је планирано да локална самоуправа организује свечани пријем за одликаше, њихове наставнике, директоре, родитеље, али због ситуације са ширењем корона вируса, из превентивних разлога, ове године смо од тога одустали. Књиге смо послали школама, где су подељене нашим највреднијим и најбољим ђацима, рекла је члан Градског већа за просвету, омладину и спорт Маја Ранђеловић.

Она је овом приликом поручила деци да наставе да нижу успехе и убудуће, а да ће локална самоуправа бити ту да им пружи подршку, кад год је то потребно.

Величина слова: