За Музеј два, а за Архив четири милиона на конкурсу „Градови у фокусу“
20. децембра 2018.
Поклон Града најмлађима: “Леонтина и таленти” у понедељак у Прокупљу
21. децембра 2018.
Прикажи све

ЈКП „Хамеум“ у приправности због најаве ледене кише

Због најављене ледене кише, екипе ЈКП „Хамеум“, задужене за зимско одржавање путева, у приправности су од раних јутарњих сати.

Према наводима заменика директора овог предузећа, Братислава Дуњића, припремљене су довољне количине соли и ризле, као и сва потребна механизација, како би се на време интервенисало у случају потребе.

-Наше екипе су већ од 5 сати јутрос биле спремне, јер су метеоролози за данас најавили ледену кишу. У овом периоду, када је температура испод нуле, то би била највећа опасност за  кретање и возила и пешака, рекао је Дуњић и нагласио да су сви путеви првог, другог и трећег приоритета проходни и да се саобраћај на подручју Прокупља одвија без икаквих проблема.

И остале екипе ЈКП „Хамеум“ већ су на терену, како на територији града, тако и на сеоском подручју, где су пријављени кварови на водоводној и канализационој мрежи. Тако ће, према најави надлежних у овом предузећу, у току дана бити настављени радови на отклањању квара у Бумбуречкој улици, као и радови у згради Суда у Прокупљу.

Величина слова: