Za Muzej dva, a za Arhiv četiri miliona na konkursu „Gradovi u fokusu“
20. decembra 2018.
Poklon Grada najmlađima: “Leontina i talenti” u ponedeljak u Prokuplju
21. decembra 2018.
Prikaži sve

JKP „Hameum“ u pripravnosti zbog najave ledene kiše

Zbog najavljene ledene kiše, ekipe JKP „Hameum“, zadužene za zimsko održavanje puteva, u pripravnosti su od ranih jutarnjih sati.

Prema navodima zamenika direktora ovog preduzeća, Bratislava Dunjića, pripremljene su dovoljne količine soli i rizle, kao i sva potrebna mehanizacija, kako bi se na vreme intervenisalo u slučaju potrebe.

-Naše ekipe su već od 5 sati jutros bile spremne, jer su meteorolozi za danas najavili ledenu kišu. U ovom periodu, kada je temperatura ispod nule, to bi bila najveća opasnost za  kretanje i vozila i pešaka, rekao je Dunjić i naglasio da su svi putevi prvog, drugog i trećeg prioriteta prohodni i da se saobraćaj na području Prokuplja odvija bez ikakvih problema.

I ostale ekipe JKP „Hameum“ već su na terenu, kako na teritoriji grada, tako i na seoskom području, gde su prijavljeni kvarovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Tako će, prema najavi nadležnih u ovom preduzeću, u toku dana biti nastavljeni radovi na otklanjanju kvara u Bumburečkoj ulici, kao i radovi u zgradi Suda u Prokuplju.

Veličina slova: