Лауреатима уручене Светосавске повеље
27. јануара 2018.
Лекар и хуманиста
27. јануара 2018.
Прикажи све

Лидер у приватном предузетништву

У образложењу Комисије за доделу Светосавске повеље између осталог стоји да је „Гама консалтинг“ из Прокупља у последњих неколико година лидер међу предузетничким фирмама у нашем окружењу. Квалитетом у процесу производње и услуга које пружа својим пословним партнерима, наметнула се као водећа у сарадњи са највећим страним инвеститорима, који послују у Прокупљу, али и ван њега. Међу њима су Леони, Јура , Копер тајерс, Мишелин Србија, Хенкел и друге.


Развила је широк дијапазон делатности, почев од процесне опреме грејања, вентилације, климатизације, конструисања производних постројења, инсталације производне опреме, па до радова у грађевини и извозу робе. Континуирано проширење производње и услуга, као и сарадње са све већим бројем пословних партнера, који су у овој фирми препознали озбиљност и квалитет, допринели су да се Прокупље и Топлица, у области приватног предузетништва афирмишу, како у Србији, тако и ван њених граница.
„Гама консалтинг д.о.о“ запошљава више од 250 радника свих профила, почев од квалификованих радника до високообразовних стручњака.
Осим успаха у производњи и пружању услуга, Гама консалтинг свакодневно доказује и своју друштвену одговорност, тако што се донирајући значајна новчана средства, укључује у спортски, образовни и културни живот наше средине.

Величина слова: