Све спремно за Домијаду
11. априла 2018.
Сетвени радови у пуном јеку
12. априла 2018.
Прикажи све

Настављају се радови на путној мрежи

Изузетно повољни временски услови допринели су интензивирању радова на градским улицама и сеоским путевима на територији Општине Прокупље.

Велики број ударних рупа које су отежавале нормално одвијање саобраћаја на прокупачким улицама и саобраћајницама на сеоском подручју се интезивно санирају.

У овој акцији локална самоуправа посветила је велику пажњу санацији сеоских путева. Ових дана завршено је насипање, урађени пропусти и канали на путном правцу Растовница-Симоновац-Селиште-Добротић у дужини од четири километра. Из општинског буџета за ове радове издвојено је 600 хиљада динара.

Мештани ових села наглашавају, да је поред санације пута, изузетно важно што су урађени пропусти и канали тако да се вода сада неће задржавати на самом путу и доводити до његовог брзог оштећења, као што се дешавало до сада. У протекла два дана извршено је крпљење ударних рупа у Улици 21.Српске дивизије, Страхињића Бана и Кнез Михајловој. Да се о путној мрежи у градским и сеоским срединама у последње време много води рачуна говори и податак да је прошле године за ове намена из буџета Општине Прокупље издвојено близу 90 милиона динара.

-И ове године планирана су велика средства за асфалтирање, санацију и крпљење ударних рупа на улицама  и путевима на територији прокупачке општине, кажу у локалној  самоуправи.

Величина слова: