Бесплатни превентивни прегледи у прокупачкој Болници у недељу
17. септембра 2019.
Очекује се рекордан род и добар квалитет грожђа
18. септембра 2019.
Прикажи све

Неколико јавних позива за послодавце и незапослене

У Филијали Националне службе за запошљавање у Прокупљу, у току је промоција неколико јавних позива за 2019. годину, којима је циљ да олакшају запошљавање. Ови програми, посебно су интересантни корисницима услуга Националне службе за запошљавање–послодавцима и незапосленим лицима.

Уколико су послодавци заинтересовани за запошљавање лица из категорије теже запошљивих лица, укључујући и особе са инвалидитетом, могу конкурисати за доделу средстава на новоотвореним радним местима.

Оно што је такође важно рећи, јесте да Национална служба за запошљавање, послодавцима даје субвенције зарада за особе са инвалидитетом без радног искуства, на одређеним пословима.

Корисна информација за незапослена лица јесте и то да се ускоро очекује почетак обуке за оператера на CNC машинама и да незапослена лица са евиденције још увек могу да се пријаве код својих саветника.

Филијала Прокупље позива заинтересоване послодавце и незапослена лица да искористе погодности актуелних јавних позива. Све додатне информације, заинтересовани могу добити од запослених у Филијали, а детаљније информације о програмима налазе се и на интернет сајту Националне службе за запошљавање www.nsz.gov.rs.

Величина слова: