Besplatni preventivni pregledi u prokupačkoj Bolnici u nedelju
17. septembra 2019.
Očekuje se rekordan rod i dobar kvalitet grožđa
18. septembra 2019.
Prikaži sve

Nekoliko javnih poziva za poslodavce i nezaposlene

U Filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u Prokuplju, u toku je promocija nekoliko javnih poziva za 2019. godinu, kojima je cilj da olakšaju zapošljavanje. Ovi programi, posebno su interesantni korisnicima usluga Nacionalne službe za zapošljavanje–poslodavcima i nezaposlenim licima.

Ukoliko su poslodavci zainteresovani za zapošljavanje lica iz kategorije teže zapošljivih lica, uključujući i osobe sa invaliditetom, mogu konkurisati za dodelu sredstava na novootvorenim radnim mestima.

Ono što je takođe važno reći, jeste da Nacionalna služba za zapošljavanje, poslodavcima daje subvencije zarada za osobe sa invaliditetom bez radnog iskustva, na određenim poslovima.

Korisna informacija za nezaposlena lica jeste i to da se uskoro očekuje početak obuke za operatera na CNC mašinama i da nezaposlena lica sa evidencije još uvek mogu da se prijave kod svojih savetnika.

Filijala Prokuplje poziva zainteresovane poslodavce i nezaposlena lica da iskoriste pogodnosti aktuelnih javnih poziva. Sve dodatne informacije, zainteresovani mogu dobiti od zaposlenih u Filijali, a detaljnije informacije o programima nalaze se i na internet sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje www.nsz.gov.rs.

Veličina slova: