Prokupački gimnazijalci nastavljaju da nižu uspehe
22. maja 2019.
Tri programske aktivnosti Društva za cerebralnu i dečiju paralizu
22. maja 2019.
Prikaži sve

Nove trenerke za Bokserski klub “Topličanin”

Povodom održavanja Pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu za seniore, američka humanitarna organizacija “Spirit of Amerika“ Bokserskom klubu „Topličanin“ poklonila je 15 trenerki.

Legenda jugoslovenskog i srpskog boksa i osvajač mnogih medalja sa domaćih i međunarodnih takmičenja Bratislav Ristić, i Slobodan Mitić, koji u klubu rade kao treneri, zahvalili su se donatoru koji je ovim gestom obradovao ne samo boksere i rukovodstvo kluba, nego i sve ljubitelje boksa.

-Predstavnik američke humanitarne organizacije u Srbiji „Spirit of Amerika“ Đon Kapelo i njegov asistent Bojan Dragićević upoznali su se sa svim aktivnostima Bokserskog kluba „Topličanin“ i naporima rukovodstva kluba, Grada Prokuplja, donatora i saradnika da ovo prvenstvo protekne u najboljem redu, kaže Ristić i naglašava da je velika čast, ali i obaveza biti domaćin ovakvog jednog sportskog događaja.

Član Upravnog odbora kluba, Dragoslav Petrović, napomenuo je da su pripreme za ovo takmičenje trajale više meseci. On se nada da će svi učesnici prvenstva biti zadovoljni tokom četvorodnevnog boravka u Prokuplju.

-Pozivam građane i sve ljubitelje sporta, da u što većem broju dođu u Sportsku halu „Dr Zoran Đinđić“ i da fer navijanjem isprate ovaj sportski događaj, izjavio je Petrović.

Eliminacione borbe počinju danas i trajaće do 24. maja, a finalne će biti održane 25. maja, sa početkom u 19 časova. Ulaz je slobodan.

Veličina slova: