Реприза дечије представе „Мама, шта ако шпагете оживе?“
10. јануара 2019.
Споменици културе из Куршумлије део пројекта „Платформа за 3Д дигитализацију непокретних културних добара Србије“
11. јануара 2019.
Прикажи све

Обавезна обнова регистрације пољопривредних газдинстава

У наредном периоду, Пољопривредна саветодавна служба Прокупље ће у сарадњи са јединицама локалне самоуправе, кроз организовану кампању, вршити промоцију Правилника о упису у регистар пољопривредних газдинстава и обнови регистрације, како би пољопривредни произвођачи извршили упис својих газдинстава, обновили регистрацију, што у протекле две године нису имали обавезу, и пријавили промену података.

Вршилац дужности директора Пољопривредне саветодавне службе Прокупље, Дејан Тонић, истиче да ће током јануара на огласним таблама јединица локалне самоуправе Топличког округа бити истакнута обавештења да ће у ПСС-у Прокупље и свим одељењима за пољопривреду јединица локалне самоуправе Прокупља, Блаца, Житорађе и Куршумлије пољопривредници моћи да добију сву неопходну помоћ око регистрације и обнове регистрације пољопривредних газдинстава.

-Имаћемо низ саветодавних активности у сарадњи са локалним самоуправама Топличког округа кроз групне методе рада, трибине и предавања, где ћемо упознати пољопривредне произвођаче са уписом и обновом газдинстава у регистар, истиче Тонић и позива произвођаче да се обрате у ПСС Прокупље ради неопходне помоћи.

У ПСС-у такође истичу да је ово обавеза свих произвођача, и да је рок за регистрацију и обнову регистрације, односно промену података од 1. марта до 30. априла.

Све информације могу се добити у: ПСС Прокупље, Василија Ђуровића Жарког 13 (027/210-055), Градска управа Прокупља, Одељење за пољопривреду, канцеларија број 21 (027/324-040, локал 121), Општина Житорађа, Одељење за пољопривреду (027/8362-211, локал 112), Општина Блаце, Одељење за пољопривреду, канцеларија број 38 (027/371-079) и Општина Куршумлија, Канцеларија за пољопривреду (027/385-892).

Величина слова: