Киша обрадовала топличке пољопривреднике
21. маја 2020.
Реконструисана и уређена Тврђава на Хисару за још лепше Прокупље
22. маја 2020.
Прикажи све

Обука кројења и шивења у КОЦ “Топлица”

Културно образовни центар “Топлица“ почео је упис кандидата за обуку кројења и шивења, који ће трајати до 10. јуна.

-Предвиђено је да обука траје 80 сати, током којих ће полазнице ове обуке поред теоретске наставе имати и практичан део обуке, казала је директорка КОЦ “Топлица“,Љиљана Красић.

Она је истакла да ће сви који прођу обуку добити сертификате о стручној оспособљености за рад.

Према њеним речима, ова установа је поред комплетне опремљености машинама и материјалом који је потребан за спровођење обуке кројења и шивења, снабдевена и заштитном опремом у циљу сузбијања ширења корона вируса по препоруци Владе Србије.

-Нашим кандидатима смо омогућили потпуно безбедне услове за похађање обуке. Уз коришћење заштитне опреме и мере дистанцирања ограничен је и број лица у затвореном простору, нагласила је Красић и додала да је ова установа након завршетка ванредног стања наставила са уобичајеним радом и пружањем услуга.

-Обим посла се вратио у нормалу уз повећан број кандидата за обуку из грађевинске струке где су сви кандидати успешно завршили обуку и добили сертификате који ће им омогућити да лакше дођу до посла, истакла је директорка КОЦ-а.

Заинтересовани кандидати за услуге и обуку у КОЦ-у “Топлица“, све информације могу добити у просторијама ове установе у згради Дома културе у Прокупљу, на број телефона 027/321-113 или путем е-поште на адреси koctoplicapk@gmail.com.

Величина слова: