Леп гест: Компанија “Леони” поклонила корисницима Дома за негу и смештај старих лица 40 пакета шоља
15. јануара 2019.
Регистрација и обнова регистрације у интересу пољопривредника
16. јануара 2019.
Прикажи све

Одбојка на снегу у Прокупљу

У организацији МОК Топличанин 97 и ЖОК Топличанин, по први пут је у Прокупљу одржана манифестација „Одбојка на снегу“. Овој акцији одазвало се двадесетак учесника свих узраста који су уз дружење показали да се одбојка успешно може играти и по снегу.

-Ово је по први пут да организујемо „Одбојку на снегу“. Изузетно смо задовољни одзивом и могу рећи да је манифестација у потпуности успела. Показало се да деца воле снег, али и одбојку и да у једном новом спорту овако уживају. Планирамо да током предстојећег распуста одржимо још једну сличну акцију и изведемо младе из Прокупља на снег, а у исто време и да им приближимо одбојку, рекао је Божидар Јовић, организатор манифестације и тренер одбојкаша.

Очекивања су да одбојка на снегу врло брзо постане олимпијски спорт, чиме би одбојка и званично била први спорт на програму и Летњих и Зимских олимпијских игара. Иначе, одбојка на снегу је скоро идентична као на песку, игра се са два играча, али чињеница да се игра под хладним условима чини је потпуно другачијом.

Величина слова: