Постављањем новогодишње јелке почело украшавање Прокупља
6. децембра 2019.
Не стаје се са инфраструктурним радовима у граду Прокупљу и околним селима
6. децембра 2019.
Прикажи све

Одржана јавна трибина о нацрту Одлуке о буџету за 2020. годину

Јавна трибина о нацрту Одлуке о буџету Града Прокупља за 2020. годину, одржана је данас у згради Градске управе.

Током расправе, грађани су имали прилику да изнесу своје предлоге и примедбе на предложени буџет, а то ће моћи да ураде све до 9. децембра ове године, до када им је остављена могућност да своје предлоге и примедбе писмено доставе Одељењу за привреду и финансије Града Прокупља.

-У складу са Законом, биће сагледани сви поднесци, примедбе и предлози и уколико постоје услови, они ће се наћи у буџету за наредну годину, казали су у локалној самоуправи у Прокупљу.

У нацрту су приказани приходи и примања као и расходи и издаци по директним, индиректним и осталим корисницима средстава. Саставни део нацрта је и табела са издацима за капиталне пројекте који су планирани за 2020. годину.

-Као и претходне године, буџетом за наредну 2020. предвиђена су значајна средства за социјалну и дечију заштиту (подршка деци и породици), значајно је повећан износ средстава намењених најмлађима, истичу у локалној самоуправи у Прокупљу и подвлаче да су велика средства опредељена и за капиталне пројекте, који су од велике важности за живот Прокупчана.

Величина слова: