Dom zdravlja akreditovan na sedam godina
5. juna 2018.
Ministarstvo pravde podržalo projekat prokupačkog Doma kulture
5. juna 2018.
Prikaži sve

Oštećeni tek postavljeni ivičnjaci na trotoaru

Sanacija trotoara u ulici Ratka Pavlovića još nije kompletno završena, a  novi ugrađeni ivičnjaci  na  potezu kod Tehničke škole već su oštećeni. Posle rekonstrukcije  gradskih trotoara, za koju je Opština Prokuplje izdvojila  5. 100.000,00 dinara,  ni bolji uslovi za kretanje pešaka, ni lepši izgled grada, nisu sprečili nesavesne građane da vozilom prelaze preko tek postavljenih ivičnjaka i tako ih unište.

Akcija asfaltiranja gradskih trotoara počela je pre  mesec  dana i do sada je veći deo posla završen. Sanirana su najveća oštećenja u ulici Ratka Pavlovića u centru grada kod Apoteke, kao i sa druge strane ove ulice. Radovi su nastavljeni na potezu kod Tehničke škole i Male pijace i još uvek traju u ovom delu grada.

-Uređeni trotoari nam mnogo znače jer ovde svakodnevno prolazimo. Kada je počela akcija  u centru grada , priželjkivali smo da i ovaj deo ne bude zapostavljen, jer je zbog blizine škole i pijace veoma prometan.  Radovali smo se kada nam je ispred radnje i kuće asfaltiran trotoar, kada  se  lakše i bezbednije krećemo,ali sada osuđujemo  nečiji nemar ili nameru da uništi ono što je tek izgrađeno i što je ukras našeg grada, kažu građani Prokuplja.

 

Veličina slova: