Изложба о Топличком устанку гостује у Крагујевцу
14. марта 2019.
Обележен Светски дан бубрега у Прокупљу
14. марта 2019.
Прикажи све

Пакети са основним животним намирницама за чланове Удружења за церебралну и дечију парализу

Друштво за церебралну и дечију парализу у Прокупљу, својим члановима поделило је пакете са основним животним намирницама. Ово је четврта акција коју је Удружење спровело ове године.

-Пакете са основним животним намирницама добили смо од Савеза за церебралну и дечију парализу Србије и фирме “Кућа хране” из Београда. Вредност ове донације износи близу 100.000 динара, изјавио је председник прокупачког Друштва за церебралну и дечију парализу Милутин Стојановић и додао да је овај вредан поклон добило више десетина чланова Удружења.

Он је истакао да је организација у свом досадашњем раду имала изузетну сарадњу и помоћ од стране Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, локалне самоуправе и Националне службе за запошљавање у Прокупљу.

-Наше друштво организује разне хуманитарне акције и културно уметничке манифестације. На овај начин, људима са инвалидитетом показујемо да нису препуштени сами себи, већ да су саставни део друштвене заједнице, изјавила је вишегодишњи члан организације Слађана Матковић и додала да је подела пакета са основним животним намирницама леп гест донатора да се помогне онима којима је помоћ потребна.

Величина слова: