Mališani iz Prokuplja pokazali kako se obeležava Dečija nedelja
4. oktobra 2018.
Predstava bujanovačkog pozorišta za najmlađe Prokupčane
4. oktobra 2018.
Prikaži sve

Prijem za zaposlene i korisnike Doma učenika srednjih škola

Povodom obeležavanja Dečije nedelje, predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović priredio je prijem za zaposlene i korisnike Doma učenika srednjih škola.

Predsednik Simonović je upoznao direktorku Doma Jelenu Vuković, vaspitače i učenike prokupačkih srednjih škola sa radom i aktivnostima koje sprovodi lokalna samouprava.

-Dom učenika srednjih škola je ponos grada. Sa svojim sadržajima, školskim i vannastavnim aktivnostima, ali i odličnim uspehom dece, stanara Doma, nalazi se u samom vrhu u Srbiji. U razgovoru sa direktorkom Vuković, vaspitačima i srednjoškolcima, uverio sam se da u ustanovi sve funkcioniše u skladu sa planiranim programom, izjavio je Simonović i dodao da mu je drago što su deca odlični đaci u svojim školama i što im Prokuplje, nakon završetka školovanja, ostaje u najlepšim uspomenama.

On je naglasio da mu je drago što će ova vaspitno-obrazovna ustanova naredne godine proslaviti izuzetno vredan jubilej.

-Znajući rad direktorke Jelene Vuković siguran sam da će 60 godina uspešnog rada i postojanja ustanove biti obeleženo na najbolji mogući način, rekao je Simonović i podvukao da je lokalna samouprava uvek spremna da pomogne u radu ove ustanove iz razloga što je ona sada postala mesto za najbolje đake iz mnogih krajeva sa juga Srbije i što je Prokuplje, pored ostalog, upravo postalo prepoznatljivo po ovom Domu.

Direktorka Jelena Vuković je istakla da je od postojanja ustanove ovo prvi put da se organizuje prijem kod predsednika Opštine Prokuplje.

-Izuzetno je prijatno i imponuje kada sa velikim poštovanjem i oduševljenjem pričamo o ustanovi. To nam daje još veću energiju i motiv da svoj rad sa decom podignemo na viši nivo, izjavila je Vuković i dodala da su u sklopu obeležavanja Dečije nedelje u Domu organizovane mnoge sportske i kulturne manifestacije.

Prema njenim rečima, organizovanjem prijema od strane predsednika Opštine Prokuplje Aleksandra Simonovića deca su osetila da su prihvaćena u ovom gradu.

Stanari Doma učenika predsedniku Simonoviću poklonili su sliku koju su sami naslikali.

Veličina slova: