У току избори у месним одборима Удружења пензионера Града Прокупља
18. новембра 2019.
Леп гест пчелара
18. новембра 2019.
Прикажи све

Прокупачка Болница набавила моторни чистач снега

Општа болница „Др Алекса Савић“ у Прокупљу, издвојила је средства из сопственог буџета за куповину моторног чистача снега, чија вредност износи 120.000 динара.

Како наводе надлежни у Болници, запослени у Техничкој служби до сада су ручно чистили снег, или су за те послове ангажовали ЈКП „Хамеум“, које је задужено за зимско одржавање путева на целом градском подручју.

-Набавком моторног чистача, омогућено је константно чишћење болничког круга, што значи да ће проходност саобраћајница које воде до специјалистичких одељења, бити обезбеђена у сваком тренутку, истичу у Општој болници, која здравствене услуге пружа грађанима целог  Топличког округа.

-Овакав моторни чистач, омогућава ефикасније рашчишћавање свих прилаза до магацина, паркинга и других објеката, истичу надлежни у Болници.

Менаџмент Опште болнице „Др Алекса Савић“ у Прокупљу, настоји да запосленима обезбеди што боље услове за рад, а све у циљу пружања што квалитетнијих здравствених услуга. Поред савремених медицинских апарата, Болница свој рад унапређује и набавком нових машина, алата и опреме, што ће знатно допринети ефикаснијем обављању свакодневних послова одржавања.

 

Величина слова: