Sećanje na Dragoslava Marinkovića
5. aprila 2018.
Prolećna izložba likovnih stvaralaca Toplice
10. aprila 2018.
Prikaži sve

Prokuplje na Sajmu privrede u Mostaru

Na 21. Međunarodnom sajmu privrede, koji se od 10. do 14.aprila održava u Mostaru u Bosni i Heregovini, među 800 izlagača iz 20 zemanja sveta učestvuje i 59 srpskih kompanija među kojima i jedna iz Prokuplja. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Srbija.

Svoje proizvode iz oblasti poljoprivrede, prehrambene, metalske, elektro, tekstilne i drugih industrijskih grana predstaviće gotovo sve poznatije srpske kompanije i privatni proizvođači hrane.

Među mnogobrojnim izlagačima široku lepezu proizvoda, posetiocima i potencijalnim poslovnim partnerima, predstaviće  firma „ VOKI food“ iz prokupačkog sela Donja Toponica, vlasnika Dejana Joksimovića.

-Ovo je treći put da svoje proizvode izlažem na mostarskom privrednom sajmu, izjavio je Joksimović dodavši da deo svojih proizvoda on već plasira na tržište BiH.

Na tržište ove zemlje „VOKI food“ izvozi gotove prehrambene proizvode, kao što su kiseli krastavci-kornišoni, sve vrste proizvoda od paprike, od turšije do ajvara, zatim razne vrste mermelada, slatka,  džemova i druge.

Joksimović naglašava da svaki susret privrednika u Srbiji i inostranstvu iskoristi za promociju privrednih i turističkih potencijala Prokuplja i Toplice.

-Ovogodišnju privrednu manifestaciju, kao i sve dosadašnje, iskoristiću za razmenu iskustava u oblasti proizvodnje poljoprivrednih proizvoda i prehrembene industrije, nastavku i proširenju poslovne saradnje sa dosadašnjim i uspostavljanju novih poslovnih odnosa sa potencijalnim kupcima mojih proizvoda, izjavio je Joksimović.

„Boki food“ je nadaleko poznata kompanija koja u proizvodnji hrane koristi isključivo prirodne sirovine i proizvodi ekološki zdravu hranu po receptima  naših baka.

Veličina slova: