Odigran gradski derbi: OK Topličanin pregazio MOK Topličanin 97
26. novembra 2018.
Održani tradicionalni susreti Topličana u Beogradu
26. novembra 2018.
Prikaži sve

Prokuplje na Sajmu sporta u Beogradu

Međunarodni Sajam sporta, sedmi po redu, pod sloganom “Put uspeha”, održan je minulog vikenda u Beogradu. Na Sajmu je, peti put, uzeo učešće i teritorijalni Sportski savez opštine Prokuplje.

Ove godine, Sajam sporta posetili su i profesori fizičke kulture iz osnovnih i srednjih škola iz Prokuplja. Oni su, osim obilaska, prisustvovali seminarima i predavanjima na temu sporta. Zajedno sa nastavnicima i profesorima, Sajmu sporta prisustvovala je i Natalija Okičić, član Opštinskog veća za sport.

-Ove godine, na Sajmu sporta predstavili smo se knjigom „Zlatno doba topličkog boksa“, autora Bojana Markovića. Knjiga je zaintrigirala mnoge posetioce Sajma, gde su se neki rado prisećali velikana jugoslovenskog boksa iz Toplice, Stanišića, Ristića, Šaćirovića, Ališanovića, Đokića, rekao je Božidar Jović, sekretar Sportskog saveza opštine Prokuplje.

Inače, Sajam sporta, koji tradicionalno organizuju Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije otvorio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, u društvu predsednika Sportskog saveza Davora Štefaneka i proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića.

Veličina slova: