Одигран градски дерби: ОК Топличанин прегазио МОК Топличанин 97
26. новембра 2018.
Одржани традиционални сусрети Топличана у Београду
26. новембра 2018.
Прикажи све

Прокупље на Сајму спорта у Београду

Међународни Сајам спорта, седми по реду, под слоганом “Пут успеха”, одржан је минулог викенда у Београду. На Сајму је, пети пут, узео учешће и територијални Спортски савез општине Прокупље.

Ове године, Сајам спорта посетили су и професори физичке културе из основних и средњих школа из Прокупља. Они су, осим обиласка, присуствовали семинарима и предавањима на тему спорта. Заједно са наставницима и професорима, Сајму спорта присуствовала је и Наталија Окичић, члан Општинског већа за спорт.

-Ове године, на Сајму спорта представили смо се књигом „Златно доба топличког бокса“, аутора Бојана Марковића. Књига је заинтригирала многе посетиоце Сајма, где су се неки радо присећали великана југословенског бокса из Топлице, Станишића, Ристића, Шаћировића, Алишановића, Ђокића, рекао је Божидар Јовић, секретар Спортског савеза општине Прокупље.

Иначе, Сајам спорта, који традиционално организују Министарство омладине и спорта и Спортски савез Србије отворио је министар омладине и спорта Вања Удовичић, у друштву председника Спортског савеза Давора Штефанека и прослављеног фудбалера Дејана Станковића.

Величина слова: