Ради се пуном паром: Улица Војводе Мишића код Гимназије добила нови асфалт!
30. маја 2019.
Матуранти прокупачких основних школа плесали на Тргу Топличких јунака
31. маја 2019.
Прикажи све

Пролећни маскенбал малишана Предшколске установе “Невен“

Традиционални, дечији маскенбал малишана Предшколске установе „Невен“, одржан је јуче у Спортској хали „Др Зоран Ђинђић“ у Прокупљу, пред бројном публиком.

Преко 900 малишана од три до седам година, обучени у најлепше костиме, уз песму и игру, кренуло је на „Пут око света“, да публици дочара неке друге народе и државе.

 

-Ово је 25. дечији маскенбал који сваке године организујемо у мају месецу, поводом обележавања Дана наше установе, а ове године смо прославили и велики и важан јубилеј, 70 година постојања и успешног рада. Наша установа брине о више од хиљаду малишана, који су и ове године за све нас припремили величанствени маскенбал. Кроз програм овогодишње манифестације, сви заједно смо „обишли“ велики број држава и упознали се са њиховим обичајима и културом. У шаренилу боја дуге, са најлепшим дечијим осмесима, маштовито и полетно кроз игру и песму, доживели смо најлепше путовање. И у годинама које долазе, настојаћемо да сваки дечији дан у нашој установи за њих буде исто такво лепо и незаборавно путовање, истакла је директорка ПУ „Невен“ Весна Јовановић, поздрављајући учеснике маскенбала и публику.

 

Спортска хала “Др Зоран Ђинђић“ и ове године била је најлепше место у граду, јер је окупила наше најмлађе и најмаштовитије суграђане, који су поносно и са великим задовољством плесали за своју публику, поносне родитеље, баке и деке и васпитаче.

Величина слова: