Свечано освећење цркве Света Петка у Доњој Трнави: Поштујући своју веру, претке, историју, традицију, поштујемо и своју отаџбину
8. августа 2019.
Слога мештана и помоћ Града Прокупља дају резултате: Житељи Клисурице задовољни оним што је урађено у првих седам месеци
9. августа 2019.
Прикажи све

Проширује се улична расвета у Улици Пане Ђукића

Радови на постављању јавног осветљења, почели су у Улици Пане Ђукића која води до фабрике „Леони“ у Прокупљу. Реч је о наставку пројекта проширења уличне расвете, који се финансира из буџета Града Прокупља.

-Уговор који је Град Прокупље потписао са извођачем радова, обухвата шест градских улица и шест села. У питању су улице Гуте Добричанина, Војислава Илића, део Добричке улице, Иве Андрића, Радоје Домановића и Пане Ђукића у Прокупљу, а осветљење ће добити и Горња Стражава, Бериље, Мала Плана, Прекадин и Доњи Статовац, рекао је члан Градског већа за комуналне делатности Филип Јовановић и додао да ће радови у Улици Пане Ђукића бити завршени за десетак дана.

Подсећамо, Улица Пане Ђукића је ове године добила и асфалт, тако да ће, након завршетка радова на расвети, радници фабрике “Леони”, али и остали грађани, бити безбеднији када пролазе овим делом града.

Величина слова: